l'App de Naturalocal

reclamblog
 
reclamblog2
 
millors cales

Les millors cales de la Costa Brava

La Costa Brava, altre temps refugi d’artistes, ha anat veient com els seus municipis han canviat fins a convertir-se en meques del turisme. Tot i així, ha aconseguit preservar indrets que us deixaran bocabadats. Avui us presentem les millors cales de la Costa Brava.

LLEGIR-NE MÉS

5 itineraris de Natura Local per fer amb infants. Ruta familiar.

Després d’una primera entrega, al setembre de 2015, us hem seleccionat 5 itineraris, més especialment pensats i dissenyats per a fer amb infants, fàcils, planers o amb molt poc desnivell, per fer en un matí o una tarda d’estiu, i ideals per iniciar a la mainada a l’aventura de recórrer el medi natural tot fixant-nos i aprenent d’alguns dels punts patrimonials que anem trobant. Una bona ruta familiar. Som-hi?

LLEGIR-NE MÉS

Aprendre del medi natural i cultural mentre caminem com a proposta de valor

Anar a caminar mentre anem aprenent a la vegada de l’entorn per on ens movem, és cada vegada més fàcil. A les tradicionals guies i llibres divulgatius en paper, alguns d’una qualitat més que acceptable, cal sumar-hi altres tècniques i eines de transmissió que ens ho posen més fàcil, tot permetent de retruc una mínima interpretació del patrimoni més àgil i accessible per a tothom.

LLEGIR-NE MÉS