Agenda d'activitats dels municipis | CLUB NATURA


Les millors eines per a sortides:
Excursionsenfamília · ItinerarisTrekking
RutesSenderismeBTT · VacancesNatura

 • Vall d'Aran. Toran.

  Colors de tardor
 • Gandesa. Riu Canaleta.

  Banys termals a la Fontcalda
 • Horta de Sant Joan.

   Roques de Benet, al fons.
No et quedis a casa. Hi ha tot un mon de racons per descobrir. Ja no és caminar per caminar. Caminem per conèixer, per entendre la “natura” que ens envolta. Per participar de les propostes de joc i moltes altres coses més.

Club Natura

Aplicació per a mòbils de Natura Local.

Descarregat l’aplicació i mou-te. Interactua!

Només així podràs gaudir del plaer de caminar per la natura amb una veritable guia interactiva i multimèdia on poder visualitzar imatges, textes, escoltar descripcions, navegar pel traçat del itinerari, accedir a nova informació mitjançant codis QR i la Realitat Augmentada.

 • baixar applicacio per iphone
 • baixar applicacio per android

Tutorial de funcionament

 • applicacio 1
 • applicacio 2
 • applicacio 3

TRIA ON ANAR

Un cop registrat, podràs saber si el municipi on et trobes, està adherit a la Plataforma de Natura Local. De ser així, et convidarem a descobrir-lo. Si no, se’t presenten altres opcions com buscar municipis propers en radi de 20 o 50 km. Una segona opció és la de triar entre tots el municipis adherits, agrupats per província.

TRIA LA RUTA MES ADIENT

Decidit el destí, pots conèixer tota la informació necessària que et farà decidir quin dels seus itineraris proposats, és el que més s’adapta al vostre perfil. Consulta la descripció general, la fitxa tècnica, els punts d’interès que hi trobaràs, entre d’altres. Un cop decidit l’itinerari, no oblideu de guardar-lo a favorits.

NAVEGA LA RUTA QUE HAS TRIAT

A rutes favorites, trobaràs aquelles que t’han agradat. Seleccionant-la tindràs la informació necessària per poder fer l’excursió sense necessitat de tenir cobertura telefònica. Aniras fins al començament de l’itinerari amb la opció inici ruta del menú, on trobareu l’aparcament. Tot seguit amb l’opció fer ruta s’activarà el navegador específic per que podeu seguir el track del camí. Un seguit d’alarmes i avisos us indicaran la proximitat de punts d’interès o bé que us esteu desviant del camí correcte.
tornar a dalt