Ruta #itinerari# a #municipi# | Senderisme i BTT | NATURALOCAL


Les millors eines per a sortides:
Excursionsenfamília · ItinerarisTrekking
RutesSenderismeBTT · VacancesNatura

Cim del Montalt

Sant Vicenç de Montalt

Aquesta ruta a peu pel terme municipal de Sant Vicenç del Montalt, transcorre entre pins, alzines i alzines sureres. Coneixerem les rieres de Canyadell i Torrembó, descobrirem la història de la Roca de la Ferradura. Pujarem al cim del Montalt (596m), des d´on podrem gaudir d´una àmplia vista del Litoral i de la Serralada Prelitoral. Ja de baixada passarem pels Pins d´en Pera, i ens podrem refrescar a la Font del Xiprer.


Parc Natural
Cim del Montalt

Fitxa Tècnica

FloraPaisatgesGeologia
A peu A peu
Mitjana Mitjana
circular antihorari
12.20 km
3h 40'
576m

Gràfica de desnivell

Guarda aquesta ruta en diferents formats

Imprimir fitxa tècnica Imprimir fitxa tècnica Descarregar ruta en format GPX Descarregar ruta en format GPX

Deixa'ns el teu comentari sobre aquesta ruta

La teva opinió ens importa i ens ajuda a decidir
Opina sobre aquesta ruta Opina sobre aquesta ruta

Comentaris i opinions

Toribio Yun Cachinero (04/04/2016)

Modificació de la ruta

Degut a que part del camí ha quedat tapat, hem modificat el recorregut per evitar el problema. Gràcies per la informació
Robert (27/03/2016)

perdidos en la vuelta

Nos encantaria poder valorar la aplicación de una forma más positiva pero nuestra primera experiencia con ella no ha resultado nada agradable. El camino de vuelta indicado era literalmente impracticable, nos hemos visto rodeados de maleza y vegetación sin que hubiera rastro del sendero. Por suerte el camino recorrido a la ida no quedaba muy lejos de donde nos habíamos "perdido" y lo hemos utilizado para poder salir de allí, no sin antes llevarnos de regalo un montón de rasguños por toda la maleza que había que atravesar. Lo curioso es que la aplicación nos indicaba que era el camino correcto, pero ni de casualidad habia camino o indicio de sendero alguno. Lo sentimos pero aunque estábamos encantados en un principio con la aplicación, después de esta experiencia no nos da confianza alguna. Hemos acabado regresando a casa con google maps.
tornar a dalt