Ruta #itinerari# a #municipi# | Senderisme i BTT | NATURALOCAL


Les millors eines per a sortides:
Excursionsenfamília · ItinerarisTrekking
RutesSenderismeBTT · VacancesNatura

Itinerari pels boscos de Montnegre

Quart

Montnegre: el verd fosc

Caminada per notar el batec de les Gavarres ja que caminarem pel seu cor. Suredes, pinastres i altres formacions forestals amaguen les traces de les antigues activitats humanes que temps enrere feien bullir les Gavarres.


Ein Xarxa 2000
Itinerari pels boscos de Montnegre

Fitxa Tècnica

PaisatgesArquitectura
A peu i en bici A peu i en bici
Mitjana Mitjana
circular antihorari
11.00 km
3h 00' (90' en BTT-fàcil)
350m

Gràfica de desnivell

Guarda aquesta ruta en diferents formats

Imprimir fitxa tècnica Imprimir fitxa tècnica Descarregar ruta en format GPX Descarregar ruta en format GPX

Deixa'ns el teu comentari sobre aquesta ruta

La teva opinió ens importa i ens ajuda a decidir
Opina sobre aquesta ruta Opina sobre aquesta ruta

Comentaris i opinions

Anonimo (11/03/2018)

No gaire difícil

Diumenge vam fer la ruta i va estar molt bé, tot i que en un tros no hi ha ombra i cal portar gorra, tot va anar prou bé. Recomano aparcar el cotxe directament a l'aparcament de l'església de Sant Mateu de Montnegre ja que on ens proposa Natura Local és deixar el cotxe a la carretera directament i no hi ha gaire lloc per deixar-lo. És una ruta poc coneguda i això fa que no et trobis ningú i la puguis fer tranquil·lament. Vam aprofitar per recollir deixalles (n'hi havia moltes), us recomano que porteu una bossa i feu el mateix.
Administrador Natura (01/12/2015)

Aclariment per BTT

Gràcies per la teva observació. Hem reforçat un avis que hi havia just abans del desviament de pujada al Montigalar per tal que els que ho feu en BTT podeu triar si pujar-hi o seguir per la pista de la dreta fins enllaçar novament amb el track, 380 m més endavant.
Anonimo (30/11/2015)

Tramo no ciclable

Hola, he hecho esta ruta en bicicleta y debo deciros que el tramo del ascenso final a Montigalar no es ciclable y que hay que achar pie a tierra y cargar la bicicleta. Después de pasar la carretera GIV-6641 puedes continuar pedaleando un tramo por la pista hasta enlazar con un sendero que se empina entre árboles y arbustos. Quizas si se hiciera en sentido inverso, sería más apta para bici, pero en ningún caso "fácil" como la calificáis.
tornar a dalt