Ruta #itinerari# a #municipi# | Senderisme i BTT | NATURALOCAL


Les millors eines per a sortides:
Excursionsenfamília · ItinerarisTrekking
RutesSenderismeBTT · VacancesNatura

Sant Pere i la costa de Matamatxos

Els Hostalets de Pierola

Paisatges propers amb terres del passat

Aquesta excursió ens apropa als orígens del municipi d’Hostalets travessant tot un seguit de torrents i rieres fins a arribar a la riera de Pierola on trobarem l’antic nucli de Pierola i tot un seguit de boniques masies disperses.

Descobrirem els relleus abruptes de les valls d’aquests torrents i ens endinsarem en el feréstec sector de la costa de Matamatxos i Serra de la Rectoria. 

Acabarem gaudint dels paisatges agrícoles i les àmplies vistes a les serralades properes.

 


Sant Pere i la costa de Matamatxos

Fitxa Tècnica

FloraPaisatgesArquitectura
A peu A peu
Mitjana Mitjana
circular antihorari
9.70 km
3h 00'
310m

Gràfica de desnivell

Guarda aquesta ruta en diferents formats

Imprimir fitxa tècnica Imprimir fitxa tècnica Descarregar ruta en format GPX Descarregar ruta en format GPX

Deixa'ns el teu comentari sobre aquesta ruta

La teva opinió ens importa i ens ajuda a decidir
Opina sobre aquesta ruta Opina sobre aquesta ruta

Comentaris i opinions

Anonimo (09/03/2018)

Prenem nota

Des de l'Ajuntament avui mateix hem anat a mirar com es troba la ruta, i posarem fil a l'agulla per limitar l'accés motoritzat a la costa del matamatxos.
Administrador Natura (05/03/2018)

Gràcies. Modifiquem el track

Carai, quina llàstima. Bé, per part nostra modifiquem el track i el fem passar per la pista. És un petit tram sense problemes. Tant aviat ens comuniquin del Municipi que han recuperat el corriol perdut, ho tornarem o canviar ja que era molt encertat. Gràcies per comunicar-nos la incidència.
Anonimo (05/03/2018)

Corriol emboscat i moltes motos

El passat diumenge dia 4 de març de 2018 vàrem anar fer aquest itinerari. En general està força bé, és una passejada entretinguda, tot i que ens vàrem trobar amb un petit problema: un dels corriols proposats per fer-hi passar el traç, al capdamunt de la costa de Matamatxos, es troba actualment emboscat fent difícil el pas. Creiem que seria millor fer passar el traç per la pista per tal d'evitar esgarrinxades. Més avall es torna a recuperar al traç original. Un altre tema que ens va preocupar, fent alguns trams de l'itinerari molt molestos, és el pas constant de motos pels corriols i senders del bosc, cosa que tenim entès que no és permès, a part que van a una velocitat excessiva, amb el perill d'embestida i la brutal erosió dels caminets que això comporta, fent perillós i dificultós el pas. Creiem que l'Ajuntament hauria de prendre mesures de protecció de l'entorn natural i no permetre aquesta barra lliure excessiva de motos i gent incívica. Moltes gràcies!
tornar a dalt