Ruta #itinerari# a #municipi# | Senderisme i BTT | NATURALOCAL


Les millors eines per a sortides:
Excursionsenfamília · ItinerarisTrekking
RutesSenderismeBTT · VacancesNatura

Voltants del turó de Solanes

Sant Feliu de Codines

Entre puigs i turons

La volta al turó de Solanes ens permetrà arribar i sortir del poble de Sant Feliu de Codines amb diferents perspectives.

Durant aquest recorregut passarem per diferents vessants de Solanes i anirem encarant-nos a altres petits relleus com ara el puig del Prat, el turó de Sant Sebastià o el turó del Ciuró, sense perdre de vista els cingles de Sant Sadurní. També ens acostarem a les rieres que s'escapen entre aquests turons cap a la plana i l'aigua de les quals omplia basses o quedava retinguda en petites preses amb l'objectiu de regar els camps dels masos que també anirem descobrint. 


Voltants del turó de Solanes

Fitxa Tècnica

FloraPaisatges
A peu i en bici A peu i en bici
Fàcil Fàcil
circular antihorari
11.00 km
3h 08' ((1 h. en BTT))
295m

Gràfica de desnivell

Guarda aquesta ruta en diferents formats

Imprimir fitxa tècnica Imprimir fitxa tècnica Descarregar ruta en format GPX Descarregar ruta en format GPX

Deixa'ns el teu comentari sobre aquesta ruta

La teva opinió ens importa i ens ajuda a decidir
Opina sobre aquesta ruta Opina sobre aquesta ruta

Comentaris i opinions

Administrador Natura (06/10/2015)

Gràcies Anònim

Passem la informació per solucionar els temes que ens reportes: nova pista i arbres caiguts. Pel que fa a la nova pista, seguint el track no haurieu de tenir problema. Si us allunyeu més de 20 mts us sonarà una alarma d'allunyament. Gràcies novament per l'avís. La vostra col·laboració és imprescindible.
Anonimo (19/09/2015)

Una ruta molt agradable i maca

Hem fet avui la ruta de Voltant el Turó de Solanes, prop S Feliu de Codines i ens ha encantat. Es un passeig molt agradable , majoritàriament ombrívol, el que s’agraeix quan fa sol. Encara que hem sentit algunes motos i bicis, anaven per altres camins propers i no ens hem creuat amb ningú. Ens ha resultat imprescindible la “ruta guardada” al mòbil, ja que no hi ha cobertura a molts llocs; a més convé portar 2 mòbils o una bateria extra per completar la ruta. A la zona de Mare de Deu del Grau, ens ha confós una gran pista nova no indicada, que també surt a l’esquerra i que hem seguit per error. A més, proposaríem que al refugi de la Vinya, en lloc de seguir la riera, es pugés directament pel costat esquerre del refugi, per evitar 3 grans arbres caiguts que bloquegen el pas.
Anonimo (09/03/2015)

Millorable

Ruta de bones vistes, però que perd part del seu encant al transcórrer la gran part del recorregut per pistes un tant transitades, sobretot els festius, que t'omplen de pols. Una llàstima havent-t'hi moltes alternatives en senders i corriols, que faríe el trajecte mes entretingut e integrat al'entorn.
tornar a dalt