reclamblog
 
reclamblog2
   

 EquipNLdesaturat

Laura Amador

Diuen que per algunes tasques sóc despistada, però a l’hora d’observar i badar pel territori sóc tota orelles, vista i sentits! M’agrada veure i entendre el que veig: la gent, la natura, el clima i l’orografia… intento que no se m’escapi res. Aquest va ser el principal motiu per estudiar geografia, pura xafarderia!

El meu vincle amb Natura Local neix de les ganes d’explicar allò que veig i que conec. I és aquesta part la que m’agrada més: convidar a descobrir racons, revelar històries i donar a conèixer paisatges del nostre entorn

Marc Sallent

A les excursions, el medi natural em mostra diferents aspectes que una vegada interpretats, plasmo sobre les rutes. La documentació dels animals o els seus rastres, la vegetació, la geologia o  el món rural, ajuden a l’usuari a gaudir dels itineraris que treballo..

Carles Vallalta

Veure néixer un projecte i poder ser-ne còmplice participant en la seva creació i creixement (disseny gràfic, web, comunicació,…) així com el fet de compartir l’estimació pels valors que fonamenten el projecte, són les principals raons que ens va enganxar des de que vàrem conèixer en Juanjo i la gent de Natura Local.

Carles Rué

Pedagog social de formació inicial, a poc a poc he anat orientant la meva formació i professió en l’àmbit de la interpretació i dinamització del patrimoni natural i cultural, de fet, una de les meves principals passions, que cultivo sortint sempre que puc a visitar i a caminar per tot el país. Aquest bagatge de curiositat, la meva principal eina, sens dubte!

Àngel Roig

Tinc 15 anys d’experiència en el sector on-line, però molt a aprendre encara en el món de NaturaLocal. Sóc des de fa uns mesos un col·laborador tecnològic, donant suport en el web, el blog i les versions mobile de tot plegat.

I ara també, una mica naturamaníac!

Toribio Yun

La meva passió per l’esport i la natura em va portar a buscar un projecte en què no hi hagués distinció entre passió i feina. Al projecte Natura Local aporto el meu coneixement del món empresarial i la perseverança per aconseguir les fites. La curiositat infinita i ganes d’aprendre coses noves, comú a tots els membres de l’equip, també aporten el seu granet de sorra al projecte.

Joanjo Martínez 

“Les terres pertanyen als seus amos, però el
paisatge és de qui el sap apreciar”.  Upton Sinclair

Mirar per veure; escoltar; olorar, tocar, sentir.
Cada racó de la nostra NATURA, ens embolcalla els sentits, ens convida a viure. Si a més, comprenem el seu llenguatge, ens endinsem en un món, el nostre món, que s’allunya, se’ns en va sense memòria, …