Tastets de Natura Local a Sant Celoni

Tastets de Natura Local a Sant Celoni, al peu del Montseny, el dissabte 13 de juny de 2015. Itinerari guiat per Maribaus i el centre de la vila i tastet degustació de productes artesans de proximitat. Ja t’hi pots inscriure!

Us oferim fer un dels itineraris de Sant Celoni a la plataforma de Natura Local, el que passa per Maribaus i el centre de la vila, guiat amb una guia local i bona coneixedora del patrimoni que s’hi pot veure. Després del recorregut, hi haurà un tastet degustació dels embotits i la cervesa artesana de Sant Celoni, a càrrec d’Embotits Artesans Montseny i Can Bonsoms i el restaurant El Racó d’en Marc, on s’elaboren els millors embotits artesans i la cervesa artesana de la vila, respectivament,

Us deixem amb el cartell informatiu de l’activitat. Ja us hi podeu inscriure!

Què són els Tastets de Natura Local? Doncs són les activitats presencials gratuïtes coorganitzades entre els municipis adherits a la plataforma i l’equip tècnic de Natura Local per tal de viure presencialment algun dels itineraris inclosos al web i a l’aplicació però amb servei guiat de proximitat. També intentem incloure alguna visita patrimonial o visita i/o tast d’algun productor o producte artesà de proximitat, anar a veure alguna activitat o servei sobre el patrimoni natural o cultural del municipi, etc.

T’hi animes? Podeu venir tota la família!