Zurück

Celler Vitícola

Visit
Orte
Datenblatt

Beschreibung

El celler vitícola d'Ullastrell va ser SAT fundada l'any 1939, que elabora oli des de principis de la dècada dels anys 40 i vi des de l'any 1953.

En un principi fou el "Grupo Sindical de Colonización nº 898 Bodega Cooperativa". També era la seu de la "Hermandad Sindical de Labradores y Ganaderos" i, posteriorment, la Cambra Agrària Local del 1977 al 1994. Amb anterioritat, des de finals del segle XIX i fins a principis de la segona República, hi tenien el local els republicans històrics, al qual anomenaven "Serralet" o "Sala del Petit".

Durant la dècada dels anys 60, les instal·lacions foren ampliades amb alguns annexos i la cambra subterrània coberta amb volta de canó, que travessa el carrer de la Serra i està comunicada actualment amb la botiga del celler. El mes d'abril de l'any 1968, temps després d'acabar l'obra, es dugué a terme la inauguració oficial de l'ampliació i reforma de les instal·lacions, amb la presència de diverses personalitats com el president nacional de la "Hermandad Sindical de Labradores y Ganaderos", el delegat provincial de Sindicats o el president de la Cambra Sindical Agrària de Barcelona entre d'altres.

Bilder
Bewertungen
Noch keine Bewertungen vorhanden
Bewertungen mit Kommentaren Bewertung veröffentlichen