Wo zu essen
Zurück

Racó de Can Brossa

Dienst
Menjar
Datenblatt

Beschreibung

La masia de Can Brossa data del segle XIII i està situada al bell mig de la Vall d'Horta, dins del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac.

Un entorn d'especial bellesa en el que us recomanem varies excursions desde les passejades més relaxants com l'espectacular casa modernista del Marquet de les Roques o la Font del Llor. Per aquells més avesatas a la muntanya us recomanem l'ascensió al cim del Montcau desde on gaudir d'unes meravelloses vistes, els Emprius, el Castell de Pera...

El Racó de Can Brossa és un acollidor restaurant que forma part de la masia. Una molt bona proposta per als amants de la natura que podran gaudir de la seva cuina casolana i de creació , amb plats originals i productes de collita pròpia ( del nostre hort). Recomanem el senglar amb bolets i salsa amb un toc de xocolata, la cassoleta de peus de porc desossats, la cua de bou estofada i molts d'altres, com també els nostres postres tots casolans i en especial els carquinyolis i galetes fetes amb tot el nostre amor per aconseguir un resultat exquisit.

Adresse

Vall d'Horta, s/n
08212

Kontakt Informationen

racodecanbrossa@gmail.com
Bilder
Bewertungen
Noch keine Bewertungen vorhanden
Bewertungen mit Kommentaren Bewertung veröffentlichen