Zurück

Parc de l’Arborètum

Visit
Orte
Datenblatt

Beschreibung

La gran riquesa natural i la singularitat de les activitats humanes
del massís del Montseny han suscitat històricament un enorme interès tant des del punt de vista científic com pedagògic. La diversitat biològica i la seva qualitat paisatgística són, sense cap mena de dubte, de les més notòries de tota la Mediterrània. Agrupar les espècies forestals dels tres conjunts ecològics esmentats és l’objectiu de l’Arboretum

El cos central són les aproximadament vuitanta espècies d’arbres que es troben espontàniament escampats pel massís. Aquestes són acompanyades d’altres espècies llenyoses menors, de fàcil implantació, distribuïdes en illes i agrupades per veïnatge ecològic, no taxonòmic.


L’Arboretum es localitza a la conca del Reguissol. El substracte està format majoritàriament per materials sedimentaris argilosos, amb un sòl agrícola de regadiu, de qualitat. En les zones orientals cap al sud i llevant, hi ha les espècies més higròfiles de ribera i les de distribució natural més nòrdiques. A més a més a la bassa de l’Arboretum també hi podem veure animals com peixos, ànecs i tortugues.

Obert de 8.00 h a 22.00 h, tots els dies de la setmana.

Bilder
Bewertungen
Noch keine Bewertungen vorhanden
Bewertungen mit Kommentaren Bewertung veröffentlichen