Wo schlafen?
Zurück

Mas Trobat (TR)

Dienst
Dormir
Datenblatt

Beschreibung

Mas Trobat està envoltada de camps de cultiu, diferents segons l'època de d'any. De fons tenim el mantell verd del bosquet. Restes de piques de pedra, festejadors a moltes finestres, parets de pedra, cairats als sostres i grans voltes de rajol, confereixen a la nostra casa un ambient molt típic de la masia de l'època.

L'entrada sorprèn per la gran volta del sostre i l'antiga escala de pedra. L'antic estable és ara una agradable sala d'estar i al menjador encara queda el forn de l'antiga cuina. A dalt hi ha la típica sala que fa de distribuïdor de les habitacions. Aquesta sala s'ha partit en dos per aprofitar les antigues pallisses a les quals es pujava amb escala de gats.

Tenim 8 habitacions dobles molt àmplies, amb grans finestrals i unes vistes espectaculars al Pla, les Gavarres o els Pirineus. El mobiliari de cada habitació inclou calefacció, aire condicionat, llit doble amb capçal de forja, tauletes de nit, armari, taula escriptori, televisió i connexió wifi. Totes tenen bany complert, amb banyera d'hidromassatge.

Volem destacar l'habitació “Mas Trobat”, amb un bonic llit de forja amb baldaquí i on hem posat amb gran satisfacció l'antic escriptori del nostre avi Joan. Les vistes més espectaculars les trobem a l'habitació més alta de la casa, l'antiga pallissa. Des de les seves finestres de punt rodó veiem les muntanyes dels Àngels, presidides pel santuari.

Darrera de la casa hi ha una bassa envoltada de vegetació que es feia servir per a emmagatzemar l'aigua de la pluja.

Adresse

Massaguer, s/n
17462

Kontakt Informationen

info@mastrobat.com
Bilder
Bewertungen
Noch keine Bewertungen vorhanden
Bewertungen mit Kommentaren Bewertung veröffentlichen