Zurück

Centre Cultura dels Ibers

Visit
Museen
Datenblatt

Beschreibung

La Casa O'Connor és un edifici senyorial d'estil modernista que acull el Centre d'Interpretació de la Cultura dels Ibers.

S'hi mostra el desenvolupament de les comunitats de la zona a l'Edat del Ferro a partir dels materials arqueològics originals pertanyents als jaciments de Sant Jaume – Mas d'en Serrà i la Moleta del Remei. Hi trobareu una exposició permanent de 160 peces originals provinents dels jaciments, entre les quals en destaca una vaixella de cerimònies indígena única a Catalunya.

L'edifici inclou també l'Espai Galià, mostra el llegat que el reconegut pintor Narcís Galià va donar al municipi. Una col·lecció formada per dibuixos, escultures i, especialment, per pintures en les quals sorprèn l'extraordinari domini del color.

La Casa O'Connor era la vivenda d'una de les famílies de grans propietaris d'Alcanar al segle XIX. És per això que conserva al seu interior pintures modernistes que ens expliquen com vivien les famílies benestants de l'època.

Amb tot, l'edifici per si sol i la seva decoració mural són una mostra excel·lent del modernisme, que juntament amb l'exposició i un audiovisual també permeten al visitant endinsar-se en la història més recent d'Alcanar.

 

Estiu (1 de juliol fins 30 de setembre): divendres de 17:00 a 20:00 h; dissabtes i diumenges d'11:00 a 14:00 h.

Resta de l'any: de divendres a diumenges de 17:00 a 20:00 h.

Adresse

Carrer de la Generalitat, 14
43530
Bilder
Bewertungen
Noch keine Bewertungen vorhanden
Bewertungen mit Kommentaren Bewertung veröffentlichen