Return

Can Nadal

Visit
Architecture
Index card

Description

Casal familiar de la família Nadal. La casa va ser construïda l'any 1905 i dos anys més tard es van aixecar les tanques, avui desaparegudes, i un edifici de serveis. Les tanques encerclaven l'edifici i un frondós jardí arbrat del qual encara en queda el record en els arbres de la part posterior de l'Ajuntament.

Can Nadal és una construcció eclèctica amb moltes influències modernistes. L'edifici està estructurat en tres cossos que destaquen perquè presenten cada un d'ells un coronament diferent a la part superior. De l'exterior cal destacar l'ornamentació de les obertures, del cancell d'entrada, de les baranes dels balcons i de les baranes dels terrats. De l'interior cal esmentar els vitralls que es conserven en algunes obertures i en una porta, la barana de forja de l'escala i l'enteixinat del sostre de la sala de plens, que havia estat el menjador de la casa.

Després de la seva adquisició per part de l’Ajuntament i després de ser rehabilitat, l'edifici va entrar en funcionament com a Ajuntament l'any 1989.

Any: 1905. 

Localització: Rambla 11 de Setembre, 107.

http://www.cassa.cat/web/index.php

Address

Carrer del Molí, 5
17244
Images
Rating
No votes yet
Ratings with comments Publish rating