Where to sleep
Return

TR Masia Forn del Vidre

Service
Sleep
Index card

Description

Quan vàrem establir-nos a la Vall del Llémena, l'any 2007, no podíem saber fins a quin punt ens seduiria i ens oferiria noves possibilitats mai imaginades. Des del primer moment vàrem quedar captivats pels seus turonets verds, ondulants com una flassada que cobreix la terra; la llum del sol sobre els camps i el blau del cel, blau de debò.

Mica en mica hem anat coneixent racons, camins, cims, fonts… i la gent i els seus costums. Gent que, com nosaltres, un dia varen ser “nouvinguts” però que s'han arrelat a aquesta vall amb la mateixa força que nosaltres. O gent de la vall “de tota la vida”, que ens expliquen anècdotes i rondalles, qui sap quantes de certes i quantes de fantàstiques. Dia a dia vàrem anar descobrint que la natura ens regala milers de petits grans miracles i que no hem d'ignorar-los. Ans el contrari! I així va anar creixent el desig de gaudir encara més d'aquesta vall i també de compartir amb altres el que, per a nosaltres, és un lloc on sentir la intensitat de la vida. I aquest desig es va convertir amb un projecte que, a principis del 2013, es va fer realitat a Cal Forner, com és coneguda la masia aquí a la vall.

Volem que conegueu la nostra vall, feréstega i autèntica, on descobrireu racons on sembla que el temps s'hagi aturat o on mai hagi estat ningú abans. O, també, podreu visitar altres punts d'interès fora de la Vall, perquè estem molt ben ubicats i comunicats. D'això i de molts més us n'informarem gustosament.

Us volem convidar a conèixer aquest entorn privilegiat en que vivim, un entorn natural gairebé feréstec. Autèntic.

Address

Forn del Vidre

Contact information

info@masiaforndelvidre.com
Images
Rating
No votes yet
Ratings with comments Publish rating