Return

Saps qui soc?

Index card

Introduction

Per descobrir, cal que llegiu les indicacions quan la vostra posició de navegació es trobi just a sobre de la icona del mapa.  (Penseu que la  fitxa normalment apareix una mica abans de la posició real de la icona).

Situats al mirador observeu els troncs del pollancres de davant a la riera.

El nostre protagonista és un mamífer difícil de veure per la seva discreció. Té hàbits nocturns i viu en zones amb molta vegetació, com seria el bosc de ribera, fet que fa difícil la seva observació. La detecció de petjades (semblants a les d'un gat) i també dels seus excrements, situats en llocs elevats, ens poden donar pistes de la seva presència.

Té forma de felí, i per tant, d'alguna manera estan relacionades amb els gats. Disposen de "glàndules almesqueres", les quals utilitzen per marcar el seu territori. També estan dotades d’una cua molt llarga, fins i tot més llarga que el mateix cos, la qual  cosa les dota d’una gran estabilitat.

Es mou destra i àgil, li agrada enfilar-se als arbres i estirar-se damunt de les branques horitzontals. S'alimenta de ratolins de bosc i en menor proporció de rèptils, ocells, ous i insectes que caça activament.

Una pista:    G_ _ _ _ A

Images