Ocio activo
Volver

Escola de Natura Can Grau

Servicio
Ocio activo
Ocio activo
Ficha

Descripción

Antiga masia vitivinícola, prop d'Olivella, rehabilitada com a escola de natura per a estades de curta durada. Les activitats pedagògiques que s'hi organitzen tenen l'objectiu d'aprofundir en el coneixement del medi natural i l'establiment humà en el que ara és el Parc del Garraf. Es realitzen programes pedagògics per a centres d'ensenyament, estades de 3 i 5 dies, de caps de setmana i vacances per a esplais, entitats diverses i grups familiars.

L'Escola de Natura de Can Grau és un equipament propietat de la Diputació de Barcelona, gestionat en règim de concessió administrativa per La Fundació Catalana de l'Esplai/Associació Catalana Cases de Colònies. S'hi accedeix per una pista forestal asfaltada que surt d'Olivella cap a Plana Novella.

 

Instal·lacions

Té una capacitat per a 52 places, quatre d'elles adaptades a persones amb discapacitats motrius. Totes les habitacions tenen lliteres. Disposa d'un menjdor per a 100 persones.  L'edifici té calefacció i aigua calenta. Hi ha dues aules de natura i una sala polivalent de 80 m2. Disposa d'aparcament per a cotxes i autocars. En els entorns, hi ha vinya, hort, herbes remeieres i fruiterar, un itinerari sensorial adaptat a persones amb discapacitat visual, un observatori d'ocells i una bassa naturalitzada.

 

Preus

Adults: 35 euros pensió completa (PC). Nens fins a 12 anys: 22 euros PC. Nens de 0 a 2 anys: gratuït.

Menús per a grups a partir de 15 euros.

 

Activitats educatives

  • Itineraris guiats
  • Estades d'educació ambiental
  • Crèdits de síntesi
  • Sortides d'un dia

 

Altres serveis

  • Cursos naturalístics de cap de setmana
  • Colònies i estades de cap de setmana per a esplais
  • Estades de cap de setmana per a grups (associacions, famílies, grups d'amics, etc.)
  • Observatori astronómic del Parc del Garraf
  • Itinerari adaptat per a persones amb discapacitat

 

Servei de préstec gratuït de material adaptat: terceres rodes per adaptar a la cadira de l'usuari, dossiers adaptats de rutes de flora i fauna i barres direccionals per a persones invidents. El servei es pot sol·licitar in situ o anticipadament complimentant una fitxa de préstec.

Dirección

Pista forestal asfaltada d'Olivella a Plana Novella, km 3,5
08818

Información de contacto

Imágenes
Valoración
Todavía no hay votos
Valoraciones con comentarios Publicar valoración