Volver

Mas Petit (Ap. turístics)

Servicio
Dormir
Ficha

Descripción

El orígens de la finca del Mas Petit es remunten al segle XVI. Durant més de tres segles la família propietària del mas es va dedicar a treballar les pedreres de veí turó on, des del mateix segle, s’alçen l’ermita i el convent franciscà de Sant Sebastià.

Fruit d’aquesta activitat surgeix el nom original de la finca, Mas Paretes, avui en dia coneguda com a Mas Petit.

Des de principis del segle XIX, la gent del mas es va anar dedicant més al conreu dels camps que l’envolten, a mesura que es va començar a usar altres materials de construcció. L’activitat agrària va continuar fins els anys 90 del passat segle, si bé el mas va quedar deshabitat del 1965 a l’any 2000, moment que es va iniciar la reconstrucció del mas per a l’us d’allotjament rural, respectant la totalitat dels espais i el caràcter de nucli o veinat que caracteritza el Mas Petit. Les obres van allargar-se més de 2 anys, fins que a la primavera del 2002 vem poder inaugurar el Mas Petit.

Des d’aleshores, molts hostes han passat grans moments, altres han tornat una i altra vegada i nosaltres ens sentim molt orgullosos de poder compartir una petita part de la historia del Baix Empordà amb tots vosaltres.

Sigueu benvinguts!

Dirección

Afores, 30
17100
Cómo llegar

Información de contacto

info@maspetit.net
Imágenes
Valoración
Todavía no hay votos
Valoraciones con comentarios Publicar valoración