Dónde dormir
Volver

TR Mas Caterina

Servicio
Dormir
Ficha

Descripción

Situat en un gran jardí mediterrani, Mas Caterina ofereix pau i tranquil·litat al viatger amb discerniment. Tot descansant en el puig del Suro Robat als afores del poble de Madremanya i voltat per alzines, suros i arboços es troba en els contraforts de l'espai d'interès natural de les Gavarres.

Dins la finca es troben dues cases dividides en dos apartaments als quals acollir-vos així com les vostres mascotes. Els apartaments són confortables, ben equipats i disposen de terrasses assolellades. Es poden llogar junts o per separat. De la piscina estant, podreu albirar una vista gairebé única de Madremanya , dels Pirineus i de la part més septentrional de la serralada litoral com desapareix en el mar.

Si us agradés la companyia dels cavalls i dels gossos, observar el senglar i el teixó, escoltar el rossinyol i l’oriol, mirar els lluerts mentre s’escalfen al sol i us interesséssiu per la flora discreta que revela una antiga carbonera, per descomptat, gaudiríeu de la diversitat i la bellesa que ofrena el Mas Caterina.

Tot i que Madremanya estigui una mica perdut és de fàcil accés. Està a poc més d’una hora de Barcelona, de mitja hora de Girona i la costa empordanesa. També hi ha una estació ferroviària amb connexions a cinc minuts a Flaçà.

Ens plau oferir pau als hostes que cerquen i voldran gaudir de l’ombra d’un alzinar, de passejades tranquil·les a peu o a bicicleta al bell mig de la natura, de les vistes que ofrenen la plana empordanesa i Les Gavarres en els turons suaus de la serra dels Àngels.

Dirección

Mas Caterina, s/n

Información de contacto

info@mascaterina.cat
Imágenes
Valoración
Todavía no hay votos
Valoraciones con comentarios Publicar valoración