Sant Esteves de Sesrovires
Volver

Celler i Caves Roger Goulart – Antigues Caves Canals i Nubiola – Can Canals

Servicio
Producto local
Ficha

Descripción

Pioner en la producció de Cava pel mètode tradicional a Espanya. Els cellers Roger Goulart (abans Canals Nubiola) tenen el seu origen l'any 1882, quan van ser fundades per la família Canals.

L'actual edifici, un majestuós celler, és una interessant mostra de modernisme agrari del 1920, construït per Ignasi Mas i Morell, contemporani d'Antoni Gaudí. Juntament amb les caves i la masia residencial, configura el conjunt de Can Canals i Nubiola.

L'edifici del celler va ser concebut com un temple de secció basilical, amb una gran nau central amb dues laterals, més baixes. Les façanes de maó vist amb un basament de pedra aplacada irregular, es caracteritzen pels detalls ornamentals de raïms fets en ceràmica vidriada verda.

Sota del celler es va excavar un impressionant conjunt de galeries subterrànies (Caves Roger Goulart), a 30 metres de profunditat i de més d'un quilòmetre de longitud. Aquestes galeries atresoren unes condicions de temperatura i humitat úniques per a l'elaboració d'espumosos d'alta expressió.

La masia residencial, Can Canals, és un edifici bastit el 1863, de planta i dos pisos, amb un ampli jardí a la part del darrere. Les obertures de les façanes, conserven baranes i reixes de ferro forjat d'una gran qualitat. Sobre el jardí, al primer pis, hi ha una gran galeria coberta.

Dirección

Carrer Major, 2, 4 i 6
08635

Información de contacto

Imágenes
Valoración
Todavía no hay votos
Valoraciones con comentarios Publicar valoración