Sant Esteves de Sesrovires
Volver

Cellers Ca n'Estella – Masia Ca n'Estella

Servicio
Producto local
Ficha

Descripción

Compta amb més de 30 hectàrees de vinyes. Produeixen vins sota la marca comercial Clot dels Oms i caves sota el nom Cava Rabetllat i Vidal.

La Masia Ca n'Estella documentada des de 1744. La seva finca elabora vi des de 1847. El seu primer reconeixement data de 1877, quan a l'exposició nacional vinícola de Barcelona es van premiar per primera vegada els vins elaborats pel Sr. Joan Estella. Durant la segona meitat del segle XIX i durant bona part del segle XX, aquesta finca fou una de les més importants del Penedès pel que fa a extensió i quantitat de raïm que hi entrava.

Conserva els seus espais tradicionals com el Pati de les Magnòlies, que és el pati central de la Masia des d'on podem observar la façana del 1847, el rellotge de sol i la campana del sometent. A la sala de recepció hi trobarem la tremuja, els dipòsits i la premsa. Seguint cap a la sala de fermentació trobem els antics cubs. Ja l'antic celler centenari veurem on encara es fermenta el vi en bota i on es conserven els antics cubs de pedra i ceràmica. La visita encara ens mostrarà la sala d'expedició o embotellament, el laboratori i la cava sota terrat on es realitza la criança dels caves. Finalment, es passa a la sala dels premis, on es realitzen les degustacions i on trobem unes arcades que daten del s. XI. 

Davant la Masia es visiten les Vinyes de l'avi Delfín i Clot dels Oms.

Dirección

Masia Ca n' Estella Pol. Ind. Ca n'Estella
08635

Información de contacto

visits@fincacanestella.com
Imágenes
Valoración
Todavía no hay votos
Valoraciones con comentarios Publicar valoración