Sant Esteves de Sesrovires
Volver

El celler- Mansió Bach – Comunitat de propietaris de Masia Bach

Servicio
Producto local
Ficha

Descripción

Ofereix la possibilitat de realitzar tasts especialitzats sota demanda i les instal·lacions de la Masia per celebrar reunions, trobades, sopars d'empresa, casaments, etc. Es converteix en un lloc ideal per ser un espai singular, elegant i discret.

La història d'aquesta Masia es remunta a l'any 1915, quan els germans Pere i Ramon Bach es van traslladar a Sant Esteve Sesrovires i van adquirir la finca Can Estrada, amb antecedents que daten del segle XVIII. Els germans Bach van posar en marxa el celler i van construir una cava de 95 metres de longitud on dipositaren 1.000 botes de roure bordelès. El 1975, la finca és comprada pels seus actuals propietaris, que recuperen el celler i desenvolupen tots els seus coneixements i experiència en l'elaboració de vins tranquils.

El celler- mansió Bach és d'estil noucentista amb forts contrastos, barreja d'estils renaixentistes i d'un aire mediterrani. Va començar a erigir-se el 1918 sota la direcció de l'arquitecte Josep Maria Sala, el resultat va ser un eclecticisme que combina elements renaixentistes de la Toscana amb elements del Mediterrani espanyol, més blanc i assolellat. Trobem diverses construccions, algunes dedicades a habitatge i altres a la producció vinatera. Els arcs són d'inspiració italiana i els finestrals de signe espanyol. La casa té l'estructura de Masia, un cos central simètric i dues solanes a cada banda. Hi ha un pati interior que recorda els patis andalusos, envoltat per columnes clàssiques i cobert per una volta vidrada. Completa la construcció una torre- mirador al costat nord, des de la qual es domina la població i destaquen algunes dependències modernistes i el pati que dona accés a la casa que està envoltat per una tanca.

El 1988 l'arquitecte Domingo Triay va projectar una nova sala d'embotellament i expedició i el 2001 es va construir una sala de botes.

Dirección

Carretera de Martorell a Capellades, km. 20,5
08635

Información de contacto

Imágenes
Valoración
Todavía no hay votos
Valoraciones con comentarios Publicar valoración