Vilassar de Mar
Volver

Platges i Passeig Marítim de Vilassar de Mar

Visita
Paisajes
Ficha

Descripción

Vilassar de Mar compta amb diverses platges que són molt apreciades tant pels locals com pels visitants. Totes aquestes platges ofereixen un entorn agradable per gaudir del sol i el mar, amb serveis que garanteixen una experiència còmoda i segura:

  • La platja de l'Astillero, o platja de Vilassar, és una platja urbana, prop de les instal·lacions del Club Nàutic. Orientada al sud-sud-est, té una longitud d'uns 1.000 metres i una amplada mitjana de 20 metres. Formada per sorra gruixuda i daurada amb un talús a l'entrada del mar a uns dos o tres metres del punt on trenquen les ones. Disposa de guinguetes, lavabos, font d'aigua potable i passarel·les per a persones amb mobilitat reduïda. També ofereix zones per practicar esports de platja i d'un parc infantil. Hi ha vigilància policial i punt de la Creu Roja amb ambulància. L'Agència Catalana de l'Aigua efectua un control quinzenal de la qualitat de l'aigua, durant la temporada de bany, amb el resultat d'excel·lent. 
  • La platja de l’Almadrava, popularment coneguda com a “Palomares”, és una de les platges més conegudes de la zona. Té una longitud de 296 metres i una amplada de 60 metres. És de sorra daurada i la zona de bany es troba delimitada per una línia de boies a uns 200 metres de la platja. Disposa de dutxa i renta-peus, lavabos, servei de renovació de la sorra, papereres amb recollida selectiva, cartell informatiu, aparcament, facilitats d’accés per a persones amb discapacitats, cadires adaptades al bany per a persones amb discapacitats, lavabos i dutxes adaptades a persones amb discapacitats, vigilància i seguretat, restaurant, guingueta i esport nàutic.
  • La platja de Ponent és una platja urbana, situada enfront del Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya i al ponent de l’espigó de Garbí, on es troben unes pintoresques casetes de pescadors. Té una longitud de 1.288 metres i una amplada mitjana de 47 metres, formada per sorra mitjana i gruixuda. És una platja discontínua, ja que algun tram perd la sorra per l'acció dels corrents. La zona sud de la platja és nudista. Disposa de guinguetes, servei policial de vigilància i punt de la Creu Roja amb ambulància, font d’aigua potable i una passarel·la de fusta per a persones amb mobilitat reduïda.

El passeig marítim és un dels atractius principals de Vilassar de Mar. És un encantador recorregut costaner que s’estén al llarg de les platges, oferint unes vistes espectaculars del paisatge del mar Mediterrani. Aquest passeig està envoltat de palmeres i vegetació, creant un ambient relaxant i agradable per als visitants. Compta amb una àmplia zona per a vianants, ideal per a passejades, córrer o anar en bicicleta. També hi ha bancs i zones d’ombra on es pot descansar i gaudir de la brisa marina. A més, el passeig està ben il·luminat a la nit, fent-lo segur i accessible a qualsevol hora del dia.

Imágenes
Valoración
Todavía no hay votos
Valoraciones con comentarios Publicar valoración