Revenir

Mas Casablanca

Service
Loisirs actifs
Fichier

Description

Som la Roser i en Pep, som pagesos i ens agrada la nostra feina.

 

Vivim i treballem a la Casablanca de Taradell, que és un mas amb l'estructura i el funcionament de la casa de pagès tradicional catalana. Ens agradaria explicar-vos una mica què vol dir això, per això us oferim la possibilitat de visitar-nos amb els vostres fills o els vostres alumnes, perquè coneguin una manera de viure que, fins fa pocs anys, era la més estesa al nostre país i que avui és a punt de desaparèixer.

La casa de pagès tradicional és aquella que dóna feina a una família i li permet viure'n d'acord amb les possibilitats de la terra que treballa.

Avui, la majoria de masos s'han convertit en granges especialitzades, cosa que ha trencat l'equilibri que hi havia entre el conreu de la terra, la cria de bestiar i l'home. Nosaltres, que estimem la nostra feina, volem mantenir aquest equilibri i estem convençuts que val la pena explicar-ho als nens, i també als grans, que ho desconeixen, perquè entenguin i valorin la relació que ens uneix amb la terra.

És per això que hem organitzat les visites al Mas i que hem creat l’editorial de contes Edicions Casablanca per difondre tota la nostra experiència de la vida a pagès.

Adresse

Carrer Jaume I
08552
Comment arriver

Informations de contact

roser@mascasablanca.com
Images
Évaluations
No votes yet
Évalutations avec commentaires Publier note