Revenir

Can Serrat . Residencia Internacional d'Art

Service
Altres
Fichier

Description

Can Serrat, d'aproximadament 1187 metres quadrats, és una antiga masia catalana. L'espai funciona com a centre de producció artística i d'escriptura i es troba al bell entorn del Bruc, un petit poble que voreja la muntanya de Montserrat, a només 45km de Barcelona.

La casa ofereix diversos espais, tallers i habitacions per desconnectar de la ciutat i gaudir d'un entorn natural impressionant. Un agradable passeig et porta fins al peu de la muntanya, gaudint d'una vista espectacular de les agulles de Montserrat.

Can Serrat funciona com una comunitat on persones de diferents cultures, camps i temes de recerca poden reunir-se sota el mateix sostre. La casa acull diversos projectes al llarg de l'any en els que tothom pot participar durant la seva estada. Aquests inclouen, entre altres, un programa de residència, una associació que organitza activitats dins el context local, i una cooperativa de productes locals i ecològics.

Cada mes, s'organitzen debats, un sopar obert, presentacions de projectes, un club de lectura en què compartir recursos llegint extractes i textos en diversos idiomes, i visites a espais de projectes culturals rellevants i altres residències. T'animem a visitar la nostra web per veure totes les possibilitats de lloguers i estances.

 

#FemPinya

 

Adresse

Carrer Parroquia s/n Masia Can Serrat
08294
El Bruc
Comment arriver

Informations de contact

Georgina
gina.canserrat@gmail.com
Images
Évaluations
Aucun vote pour le moment
Évalutations avec commentaires Publier note