Santa Maria de Martorelle
Revenir

Celler de can Roda

Service
Produit local
Fichier

Description

Celler on s'elaboren vins i caves de la DO Alella. També es fan visites, tallers i cursos de vi i jornades d'enoturisme i lloguer d'espai per fer celebracions privades.
A Can Roda treballen amb vinyes octogenàries recuperades. Els vins s’elaboren mitjançant un procés vinícola artesanal. Es produeixi tot el procés del vi, des del cultiu de les vinyes, l’elaboració, fins a l’embotellat final.
La seu del Celler és can Roda, una masia inclosa en el Patrimoni Immoble del municipi. De planta rectangular, presenta dos cossos adossats a la banda sud-oest i un barri posterior delimitat amb una tanca d'obra. La façana principal orientada al sud-est. L'edifici principal presenta la coberta de dos vessants, i està distribuït en planta baixa i dos pisos. Presenta obertures d'arc rebaixat. A la planta baixa destaca un gran portal d'accés emmarcat per dues finestres. Al primer pis hi ha tres finestrals amb sortida a tres balcons simples. A la segona planta hi ha tres grans finestrals trigeminats. Tota la construcció presenta els paraments arrebossats i pintats. Davant de la façana principal hi ha una gran era de cairons de planta rectangular. També un magatzem aïllat i un safareig al bell mig de les vinyes. La zona del voltant de la casa està enjardinada.
 

Adresse

Carretera Bv-5006
08106

Informations de contact

info@cellercanroda.cat
Images
Évaluations
Aucun vote pour le moment
Évalutations avec commentaires Publier note