Return

CRARC (Masquefa)

Visit
Museums
Index card

Description

El Centre de Recuperació d'Amfibis i Rèptils de Catalunya, el CRARC, es tracta d'un centre dedicat a la recuperació, reproducció i alliberament de fauna herpetològica, únic a Catalunya i a Espanya, i un dels pocs que hi ha a Europa.

El Centre de Recuperació d'Amfibis i Rèptils de Catalunya és una institució dedicada a la rehabilitació d'amfibis i rèptils  amb la finalitat de retornar-los al seu hàbitat natural.

El centre esmerça esforços en la gestió de rèptils i amfibis autòctons i exòtics, que reben atenció a les seves dependències.

La investigació representa un puntal dins l'organigrama del centre, ja que la formació continuada és plenament necessària per a gestionar correctament la fauna salvatge. També esmerça esforços en tasques educatives, dirigides al públic en general, però molt especialment als escolars (educació infantil, primària i secundària). Els centres educatius poden concertar visita per tal de conèixer i ampliar els seus coneixements sobre amfibis i rèptils. Observant-los, tenint contacte directe, i alhora prendre consciència de la seva importància ecològica.

 

Horaris de visita sense reserva prèvia:

- Dissabtes: de 10 a 13h. i de 16 a 18h.

- Diumenges i festius: 10 a 13h.

 

 

Address

Av. Maresme, 45
08783
Images
Rating
No votes yet
Ratings with comments Publish rating