Mataró
Return

Platges

Visit
Medi
Index card

Description

Mataró té més de 2 quilòmetres de platges per prendre el sol i fer tota mena d’activitats nàutiques durant tot l’any. Se'n diferencien quatre platges de dimensions molt variables, totes elles amb servei de salvament i socorrisme durant la temporada d'estiu i equipades amb diverses instal·lacions: lavabos, dutxes, passeres de fusta, xarxes de voleibol, jocs infantils, etcètera. En sentit oest-est són les següents:

  • Platja de Ponent: Situada a recer del Port, és la més petita i la menys freqüentada i té a servei una platja per a gossos.
  • Platja del Varador: És un espai especialment agradable per a les famílies. Disposa de zones d'esbarjo per als més petits, però també molt atractiu per als més esportistes amb instal·lacions per practicar voleibol, bàsquet i futbol.
  • Platja del Callao: D’ambient familiar amb tota mena de serveis inclosos serveis adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
  • Platja de Sant Simó: La més allargada i menys artificial, més enllà de la darrera guingueta hom hi practica el nudisme.

Address

Passeig del Callao, 15
08302 Mataró
Images
Rating
No votes yet
Ratings with comments Publish rating