Mataró
Revenir

Platges

Visit
Medi
Fichier

Description

Mataró té més de 2 quilòmetres de platges per prendre el sol i fer tota mena d’activitats nàutiques durant tot l’any. Se'n diferencien quatre platges de dimensions molt variables, totes elles amb servei de salvament i socorrisme durant la temporada d'estiu i equipades amb diverses instal·lacions: lavabos, dutxes, passeres de fusta, xarxes de voleibol, jocs infantils, etcètera. En sentit oest-est són les següents:

  • Platja de Ponent: Situada a recer del Port, és la més petita i la menys freqüentada i té a servei una platja per a gossos.
  • Platja del Varador: És un espai especialment agradable per a les famílies. Disposa de zones d'esbarjo per als més petits, però també molt atractiu per als més esportistes amb instal·lacions per practicar voleibol, bàsquet i futbol.
  • Platja del Callao: D’ambient familiar amb tota mena de serveis inclosos serveis adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
  • Platja de Sant Simó: La més allargada i menys artificial, més enllà de la darrera guingueta hom hi practica el nudisme.

Adresse

Passeig del Callao, 15
08302 Mataró
Images
Évaluations
Aucun vote pour le moment
Évalutations avec commentaires Publier note