Return

Callús

Destiny
13/08/2024
Index card

Presentation

Situat al curs final del riu Cardener, entre Súria i Sant Joan de Vilatorrada, entre Fonollosa i Santpedor, Callús és un poble acollidor, que us dona la més cordial benvinguda.
De tradició industrial tèxtil, avui desapareguda a causa de la crisi del darrer terç del segle XX, hem passat a ser un poble on es viu en pau i amb tranquil·litat a poca distància dels nuclis i polígons més dinàmics de la comarca del Bages i de la capital, Manresa. El comerç i la restauració tenen un bon dinamisme i mantenen la tradició de servei tant per als callussencs com per als forans que ens visiten.
Hi podeu gaudir de bons serveis educatius (escola bressol, escola d’educació infantil i primària, escola de persones adultes i, també, una bona Escola Municipal de Música) i uns bons serveis primaris de salut i serveis socials.
El poble també té una tradició de vida associativa, amb entitats de tota mena que ajuden a cohesionar la comunitat: des del futbol fins a l’excursionisme; des del cant coral i el teatre fins a la colla gegantera; etc. Cal destacar també les festes tradicionals de què podreu gaudir: la Cavalcada de Reis, les Caramelles de Pasqua, la Fira de les Filadores al maig, la Festa Major a final de juny; les Festes de Tardor pel Pilar i la Fira de Nadal.
Callús us espera!

Contact telephones

Urgències
112
Emergències mèdiques
061
Ajuntament de Callús
93 693 00 00
Farmàcia Ester Barranco
93 836 00 77

Links of interest

Images
Routes

What to see in: Callús

  • Activity and difficulty
    By foot
    By bike
    By horse
  • Filter by type
    Typology
    Type of land
    Theme

No results

Visits

What to see in: Callús

  • Filter by type
    Theme

No results

Services

What to do in: Callús

  • Filter by type
    Theme

No results