Preixans. Terres de Ponent
Volver

Parc de la Mare de Déu de Montalbà

Visita
Paisatges
Ficha

Descripción

Al voltant d'aquesta ermita s'ha bastit un nou parc, plantat d'una magnífica pineda i equipat amb taules i bancs de pedra. També hi ha una pista per realitzar-hi activitats culturals i esportives, fogons, fonts i un ampli aparcament. Un lloc ideal per passar un dia d'esbarjo i lleure entre la natura.

Dalt el tossal, trobareu un plafó orientatiu i alhora mirador per gaudir de les vistes de l'espai natural protegit dels Secans Belianes-Preixana.

L'any 1962 es constituí el Patronat de la Nostra Senyora de Montalbà que s'encarrega de l'embelliment i manteniment de l'ermita i el parc de l'entorn.

També des del 1971, cada dilluns de Pasqua s'hi celebra un aplec sardanista i, els pobles de la vora i d'arreu de contrades catalanes s'hi apleguen per menjar-hi la tradicional Mona de Pasqua.

Si voleu fer ús de la zona o reservar l'espai (taules) haureu d'omplir un full formulari que trobareu al web de l'ajuntament.  S’han de recollir les claus al bar del poliesportiu, previ pagament 1€ per al manteniment del bar i ús dels banys.

Imágenes
Valoración
Todavía no hay votos
Valoraciones con comentarios Publicar valoración