Santa Perpètua de Mogoda
Volver

Parc dels Plataners

Visita
Ficha

Descripción

Els Plataners de la Riera de Santiga estan situats a llevant dels camps de Can Rectoret i al sud de la carretera B-140 de Sabadell a Santa Perpètua de Mogoda.
Els plataners es troben concentrats al llarg de la riera, acompanyant per alguna alzina centenària. Tot i que són arbres introduïts per a l'explotació forestal, han conformat una arbreda singular i de gran bellesa permetent que el corredor verd fluvial presenti una continuïtat d'hàbitats per als petits mamífers. Estan protegits pel Pla General d'Ordenació Municipal. Formarà part del futur parc de la Riera de Santiga.
Per facilitar el passeig, recentment s'han construït un pontet de fusta i ferro i un camí que permet la interconnexió del Camí de la Ser­ra del Padró amb el Camí del parc dels Plataners de la riera de Santiga. Aquest camí també connecta amb els itineraris vinculats al Museu del Treball i la Indústria Viva (MTIV), per unir les tres seus (El Vapor, Granja Soldevila i el Nucli de Santiga). El nou camí vol oferir nous recorreguts per connectar els espais del MTIV i el patrimoni arquitectònic i natural tot estructurant les anelles verdes del terme municipal.

Imágenes
Valoración
Todavía no hay votos
Valoraciones con comentarios Publicar valoración