Zurück

Passeig pel pont del Masover

Route
19/10/2018
Datenblatt

Einleitung

L'obac d'Ullastrell

Ullastrell, amb miradors únics, és una balconada natural oberta als quatre punts cardinals. Vistes privilegiades, que van des de la mar Mediterrània fins als Pirineus, amb la muntanya de Montserrat de protagonista. Una ruta ideal per trencar amb les ciutats per un dia i passejar pels obacs orientats a nord d'aquesta talaia Vallesana. 

Wir empfehlen Ihnen die lokale Natura-App, diese Route zu machen. Gratis-Aufkleber:

Apple store Google Play
 • Typology
  Gegen den Uhrzeigersinn kreisförmig
 • Schwierigkeit
  Einfach
 • Dauer
  1 Stunde 30 Minuten
 • Slope
  131.00 meters
 • Entfernung
  2.50 km
 • Theme
  Landschaftsgestaltung
  Spielen
 • Aktivität
  zu Fuß
 • Bewertungen

Slope graph

Beschreibung

L'obac d'Ullastrell

Ruta fàcil, per la banda de tramuntana del terme municipal, amb arribada i sortida des del nucli urbà.

Sortim del mig del poble, a l'extrem de llevant del carrer Prat de la Riba. En un primer moment segueix el mateix traçat que el camí de can Font. Un cop passada la masia, agafarem un trencant a mà esquerra en direcció a la font de can Font.

Gaudirem d'un matollar mediterrani en tota la seva esplendor. Quasi la totalitat del nostre recorregut discorre per paratges boscosos alterats per l'acció de l'home.

Des de la banda de migdia de la font s'agafa un estret corriol en direcció a ponent, que travessa un alzinar plè de vegetació, fins arribar al pont del Masover. Un cop creuat el pont, el corriol comença a pujar fins a enllaçar amb el camí forestal de la Roureda. En aquest punt és poden contemplar les restes de l'antic forn de can Font, situat en un marge just a l'encreuament entre les dues vies. Des del camí de la Roureda, la ruta va pujant fins a arribar a la casa de cal Clapés i, tot seguit al nucli urbà.

Tipps

Traçat 

 • Important seguir les indicacions del track de la ruta ja que les del camí a vegades passen desapercebudes.
 • El 90 % de la ruta va per pista. Algunes vegades en haurem de posar per corriols i senders una mica tècnics, així que pareu atenció als avisos del track que us aniran avisant d’aquests trams.

Aigua

 • No trobarem fonts d'aigua durant tot el transcurs de la ruta.
 • Portar aigua desde casa
 • Important hidratar-se almenys cada hora mentre es realitzen activitats intensives.

Precaucions

 • Recordeu beure sovint i parar a menjar.
 • Si teniu pensat  fer la ruta sols, aviseu algú de quin serà el vostre itinerari i tota la informació rellevant per saber en tot moment el vostre parador.
 • Esteu alerta a cotxes o motos circulant per la pista.

Meteo

 • Porteu crema solar si teniu planejat fer-la en èpoques d'alta insolació, tals com la primavera o l'estiu.
 • Evitar fer la ruta si ha plogut força o si hi ha previsions de forta pluja, ja que poden haver-hi avingudes i el terreny sorrenc pot esdevenir impracticable.

Terreny

 • Poden haver-hi trams enfangats si ha plogut
 • Poden haver-hi esllavissades de roques des dels marges dels camins si plou força, així que aneu alerta

Material

 • Calçat resistent
 • Càmera fotogràfica (si la podeu dur a la motxilla)
 • Prismàtics si voleu intentar albirar algun que altre rapinyaire  

 

Speichern Sie die Route

Was ist da

Was in zu sehen: Passeig pel pont del Masover

Es mostren 1 - 8 de 8

Vistes a Montserrat

Punkt von Interesse
Landschaften
19/10/2018

Podem gaudir d'unes espectaculars vistes de la muntanya de Montserrat. Aquest massís s'eleva sobtadament a l'oest del riu Llobregat fins als 1236 metres d'altitud.

Poca gent sap que la base del que...

Can Font

Punkt von Interesse
Architektur
19/10/2018

Masia de grans dimensions i planta irregular, formada per dos grans blocs constructius separats per un pati tancat. La façana principal està orientada a migdia. Adossats a l'edifici principal hi ha...

El Llentiscle

Punkt von Interesse
Flora
19/10/2018

El llentiscle, llentrisca, mata o matissa (Pistacia lentiscus) és un arbust perenne (no li cauen les fulles a la tardor) de fulles compostes. Està estretament emparentat amb el festuc o pistatxer, del...

Font de Can Font

Punkt von Interesse
Umwelt
19/10/2018

Situada a l'ombra d'una colla de plataners trobem a la font de Can Font. D'estructura molt bàsica, aquesta font era d'agraïr en reconfortar el treball a les llargues jornades al camp. Cal recordar que...

Alzinar

Punkt von Interesse
Landschaften
19/10/2018

Noteu com el bosc es tanca a sobre nostre?. Hem entrat al domini del l'alzinar. Bosc que  sempre el trobarem verd, amb les alzines de poca alçada però tant denses que gairebé no deixaran passar els...

Pont del Masover

Punkt von Interesse
Umwelt
19/10/2018

Pont construït damunt del profund torrent de can Font, que presenta una fondària aproximada d'uns 15 metres. El pont està format per un únic arc apuntat bastit en maons disposats a sardinell. L...

Forn de Can Font

Punkt von Interesse
Umwelt
19/10/2018

Restes d'un forn aïllat situat al bell mig d'una zona boscosa, just a l'encreuament entre el camí de la Roureda i el corriol que puja per la ruta de can Font. 

Tot i que actualment la zona està cobert...

El Càdec

Punkt von Interesse
Flora
19/10/2018

També anomenat “fals ginebró”, el càdec ( Juniperus oxycedrus ) és un arbre d’aspecte arbustiu.

Diferenciem fàcilment el càdec del veritable ginebró ja que a la part de sota de les seves fulles té una...

Bilder
Bewertungen
/5
7 votes
78%
Bewertungen mit Kommentaren Bewertung veröffentlichen
Passejadeta molt recomanable i fresca per la Obaga d'Ullastrell, una part força desconeguda en comparació amb camins més populars com el Bolet.
Aquesta ruta l’haurieu de treure del llistat com a joc, ja que no existeixen els codis QR que es mencionen. A més el recorregut no és com surten a les fotos és un camí amb força pedra en el qual hi rellisques
Ho sento pero t'he de dir que les fotos són fetes per nosaltres mateixos el dia que es va gravar la ruta. El codis QR s'han de buscar seguint les indicacions que us donem. Normalment no estan a la vista per evitar que algú els tregui.
Hemos encontrado todos los 7 codigos de QR!!! Fue muy divertido (con niños), aunque cierto que algunos son bastante dificil de encontrar y habian tramos resbaladizos. Pero con mucho cuidado y con ayuda del mapa lo hemos conseguido!
Ens ha agradat molt, els nens ho han gaudit i amb les pistes que et dóna el mapa és força fàcil, no hem trobat el 5 i el 6, però els donem per trobats! Molt recomanable!
Passeig molt recomanable, hem anat amb nens de 4 i 7 anys i han estat pendents de les pistes i del recorregut a través de l'aplicació. He de dir la primera i la segona placa nosaltres no les hem trobat, no sé si per què eren més visuals i algú les ha tret... però no hem deixat de buscar i les altres 5 si que les hem vist. Per molts més passejos jocs com aquest amb nens !!!
No és una ruta familiar, té camins que rellisquen molt, i baixades fortes amb pedres. A més no hi ha cap vella quaresma, tot són codis qr realment complicats de trobar.
Besuche

Was in zu sehen: Passeig pel pont del Masover

Es mostren 1 - 9 de 9
 • Filter by type
  Thema
Dienste

Was zu tun ist: Passeig pel pont del Masover

Es mostren 1 - 10 de 11
 • Filter by type
  Thema