Revenir

Celler d'Ullastrell

Route POI
Architecture
Fichier

Introduction

Al principi del carrer de la Serra, des de la carretera venint de Terrassa, ens trobem amb un espai per on passarem pel mig del conjunt dels edificis que formen el Celler Vitícola d’Ullastrell, on hi ha el molí d’olí i on es fa, també, el vi.

El conjunt del celler es posa en funcionament al 1939, ja provinent d’unes instal·lacions més antigues. El conjunt té, tot ell, un aire envellit i de rònega bellesa. Es conserven, damunt la gran porta d'accés, les restes d'un antic rètol pintat sobre un revestiment emblanquinat on encara es llegeix la inscripció "Hermandad Sindical de Labradores y Ganaderos",entre altres detalls curiosos.

D’aquí dins surten els preuats olis de la zona, entre ells el de becaruda, premsats encara de manera artesanal, a l’antiga. Si teniu la sort de poder entrar a l’interior, veureu els espais destinats a la producció i emmagatzematge del vi i de l’oli. J

Just a davant de l’edifici principal, hi ha una agrobotiga on trobarem tots els productes que s’hi produeixen més d’altres del mateix poble i de la zona, com el mató d’Ullastrell.

Images